Νέα

Ηλεκτρονική τιμολόγηση. Είστε έτοιμοι;

Από 1ης Ιανουαρίου 2012 έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης σε συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να εκδίδετε παραστατικά χωρίς να τα τυπώνετε σε χαρτί αλλά αποθηκεύοντας τα σε αρχεία (πχ pdf) και να τα στέλνετε στους παραλήπτες.

Συνεργασία με DigiCert

Στα πλαίσια της βελτίωσης παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της η Miracle Information Systems προχώρησε στην συνεργασία με την DigiCert για την μεταπώληση πιστοποιητικών ασφαλείας (SSL Certificates).

Εμπορική διαχείριση Boss: Εργαλείο ανάπτυξης

Έλεγχος και αξιοπιστία.
Αποκτήστε πλήρη εικόνα για την λειτουργία και απόδοση της επιχείρισης άμεσα και λάβετε τις σωστές αποφάσεις.
Αυξημένη παραγωγικότητα.
Κάνοντας περισσότερο παραγωγικούς τους υπαλλήλους σας, επιτυγχάνετε περισσότερα χωρίς να ξοδεύετε πολύτιμους πόρους.
Ποιότητα.
Βελτιστοποιήσετε την ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης εφαρμόζοντας συστήματα αυτοματισμών και τυποποίησης διαδικασιών.
Οικονομικό.
Αποκτήστε ένα σύγχρονο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης χωρίς όμως να πληρώσετε μια περιουσία για την μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

Επενδυτικό πρόγραμμα Digi-Retail

Έχετε και εσείς επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανεμπορίου και θέλετε να εγκαταστήσετε πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης;

Δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε της δράσης Digi-Retail, και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης Boss Retail.

H Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοίνωσε την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής επενδυτικών σχεδίων στη δράση «digi-retail» μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, στις 14:00 για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Εμπορική διαχείριση Boss Enterprise + CASIO FP-600

Αποκτήστε τώρα το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης Boss Enterprise μαζί με το φορολογικό μηχανισμό CASIO FP-600 σε τιμή ασυναγώνιστη.

Καλωσήρθατε στο νέο μας ιστότοπο!

Βρίσκεστε στον νέο ανανεωμένο ιστότοπο της Miracle Information Systems.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εύκολα και γρήγορα.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου