Εμπορική διαχείριση χωρίς κόστος αγοράς

Αποκτήστε τώρα την εμπορική διαχείριση Boss εύκολα και γρήγορα, χωρίς δεσμεύσεις ή άλλους περιορισμούς σε οποιαδήποτε έκδοση με τιμή που ξεκινά από 15 € το μήνα.

Ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία

Με πλήρη έλεγχο στα δεδομένα σας και χωρίς καθυστερήσεις λόγω internet, καθώς η εγκατάσταση γίνεται σε δικούς σας υπολογιστές.

Μια τιμή για όλα

Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποστήριξη του προγράμματος, καθώς στην τιμή περιλαμβάνεται και το συμβόλαιο πλήρους υποστήριξης.

Οι εκδόσεις που είναι διαθέσιμες με μηνιαία συνδρομή είναι οι:

StartUp Retail Professional Enterprise
15/ μήνα 25/ μήνα 50/ μήνα 75/ μήνα

Το Boss StartUp edition απευθύνεται σε όσους κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, δεν θέλουν να επενδύσουν πολλά και χρειάζονται βασικές λειτουργίες.

Το Boss Retail edition απευθύνεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Πολύ εύκολο στο χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή να συνδεθεί με ταμειακή μηχανή.

Το Boss Professional edition απευθύνεται σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών ή επαγγελματίες που θέλουν να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους γρήγορα και απλά.

Το Boss Enterprise edition είναι το απόλυτο εργαλείο εμπορικής διαχείριση και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο και εικόνα της επιχείρησής τους χωρίς συμβιβασμούς.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες κάθε έκδοσης και συγκριτικούς πίνακες, δείτε την σελίδα με προϊόντα μας.

Ξεκινήστε αμέσως

Η εγκατάστασή του είναι τόσο απλή που μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις για εγκατάσταση και παραμετροποίηση.

Δεν έχετε παρά να αγοράσετε την ειδική μηνιαία άδεια χρήσης μέσα από την νέα ηλεκτρονική μας υπηρεσία και θα λάβετε ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε άμεσα ή καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%