Συνεργασία με DigiCert

Στα πλαίσια της βελτίωσης παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της η Miracle Information Systems προχώρησε στην συνεργασία με την DigiCert για την μεταπώληση πιστοποιητικών ασφαλείας (SSL Certificates).

Η ασφαλείς συναλλαγές στο internet γίνονται όλο και πιο επιτακτικές με το ηλεκτρονικό έγκλημα να έχει αυξανόμενες τάσεις. Θα πρέπει πλέον να μπορείτε να αποδεικνύετε την ταυτότητά σας στους επισκέπτες σας ώστε να μην φοβούνται να κάνουν συναλλαγές μαζί σας. Η απόδειξη της ταυτότητας γίνεται με τα πιστοποιητικά ασφαλείας που επιπλέον κρυπτογραφούν και κάθε επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του site σας. μέσω ειδικών ασφαλών πρωτοκόλλων (ssl).

Εγκαταστήστε πιστοποιητικό ασφαλείας για το site σας, αποκτήστε την πράσινη μπάρα ασφαλείας και κάντε τους επισκέπτες σας να νιώσουν ασφαλείς χωρίς το φόβο υποκλοπής των δεδομένων τους.

Ασφαλές e-shop

Αν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), έχετε ένα λόγο παραπάνω να προχωρήσετε σε εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας επειδή οι συναλλαγές εμπλέκουν χρήματα. Κάντε λοιπόν τις συναλλαγές με τους πελάτες σας με ασφάλεια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Πλεονεκτήματα DigiCert

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των πιστοποιητικών της DigiCert συγκαταλέγονται:

  • η πολύ καλή ποιότητα υποστήριξης
  • οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές
  • η ευκολία και ευελιξία στην χρήση των πιστοποιητικών.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL Certificates) στα προϊόντα μας.

We are an Authorized DigiCert™ SSL Partner.